Food La Route

Geniet samen met je geliefde, vrienden en/of familie van een bijzondere avond uit, lekker dichtbij huis. Speciaal hieraan is dat je een 4-gangendiner krijgt, waarbij je elke gang in een ander restaurant eet.

€ 42,95

Zo kun je op 1 avond van 4 verschillende restaurants proeven. Je krijgt in elk restaurant een heerlijke gang met een speciaal uitgekozen, bijpassende wijn. Bij elk restaurant waar je komt word je gastvrij ontvangen en is er meteen een warme sfeer. Het eten is daarbij ook super lekker. Tussendoor wandel je door de sfeervolle straten. Het wordt een gezellige en speciale avond, dat is zeker.

Om 18:30 start je in een van de restaurants en word je verrast met een heerlijk gerecht. Bij het voor-, tussen-. hoofd krijg je ook een lekkere bijpassende wijn erbij geserveerd. Je kunt natuurlijk ook altijd een ander drankje kiezen zoals bier of fris. Bij het nagerecht wordt er voor een zalige kop koffie gezorgd.

Nadat je heerlijk genoten hebt van het voorgerecht en een glas wijn, wandel je gezellig met jouw gezelschap en de rest van de groep naar het volgende restaurant, waar je het tussengerecht krijgt. Dit doe je ook bij het hoofd en nagerecht. Bij het nagerecht krijg je een heerlijke kop koffie of thee. In het totaal zijn er 4 gangen en 4 dranken inbegrepen.

Ervaar de gastvrijheid en geniet van de smaakvolle sensaties van 4 verschillende restaurants op één avond. De prijs is 75 euro p.p. voor deze bijzondere avond met een heerlijk 4-gangendiner, inclusief 3 glazen bijpassende wijn en 1 koffie/thee bij het nagerecht.

Dit ga je doen

Dit is een voorbeeld

1 Voorgerecht

Dit is een voorbeeld

2 Tussengerecht

Dit is een voorbeeld

3 Hoofdgerecht

Dit is een voorbeeld

4 Nagerecht

Dit is een voorbeeld