(Be)Leef je uit

Heb je zin in een sportieve beleving in de Hoeksche Waard, voor jong en oud? Speel een fanatiek potje boerengolf en duik de speeltuinen in.

Doelgroep:

  • Gezinnen met jonge kinderen

Inbegrepen:

  • Boerengolf met een drankje en appeltaart
  • Lunch bij Paviljoen De Oude Tol
  • Entree Recreatieoord Binnenmaas (speeltuin)

Dit ga je doen

1 Boerengolf

Bij Boerderij de Kikkershoek word je hartelijk ontvangen met een drankje en een stukje taart. Hierna kan de pret beginnen met een potje Boerengolf (klomp of bal aan een stick). Lukt het jou om in zo min mogelijk slagen een bal in een gat te krijgen? Het parcours gaat langs de prachtige boomgaard, waar het in de maanden augustus, september en oktober zelfs mogelijk is om hier je eigen appels en peren te plukken!

2 Lunchen

Na het spel stap je in de auto om richting de natuurspeeltuin bij Paviljoen De Oude Tol te gaan. Dit is ongeveer 15 minuten rijden. Bij restaurant De Oude tol staat de lunch klaar (excl. drankjes), terwijl je geniet van het uitzicht over het Spui. Voor volwassenen bestaat deze lunch uit een soepje met een heerlijk rijkelijk belegd brood naar keuze. Voor de kids is er een keuze voor een menu met frietjes, een broodje of pannekoek en een ijsje toe.

3 Spelen naar hartelust

Hierna kunnen de kinderen zich uitleven in de te gekke natuurspeeltuin bij De Oude Tol! De speeltuin is geschikt voor alle leeftijden en is te vergelijken met een spannende ontdekkingsreis. Er zijn speeltoestellen aanwezig zoals een schommel, een tokkelbaan en een klimtoren, maar er is ook een fijne speelnatuur waar kinderen kunnen spelen en kliederen met water.

Direct naast Paviljoen de Oude Tol vind je het recreatiestrand de Oude Tol. Het bestaat uit een zwembaai, zandstrand en ligweide. Dit gebied is, als de temperatuur het toelaat, zeer geschikt voor een (familie)dagje uit.  

4 En... nog meer spelen!

Als er energie en tijd over is, kun je een bezoek brengen aan Recreatieoord Binnenmaas. Bezoek hier de speeltuin (de entree voor de speeltuin zit in het arrangement inbegrepen, parkeerkosten niet) of huur een bootje en ga het water op.