Wip #teamHW naar de overwinning en win zelf ook!

Valt het jou ook op? Iedereen lijkt ineens tegels uit de tuin te verwijderen. Hup: tegels eruit, groen erin! Jouw buren hebben zich aangesloten bij #TeamHW! Dit jaar doet de Hoeksche Waard namelijk mee met het NK Tegelwippen. Ruim 100 Nederlandse gemeenten gaan met elkaar de strijd aan om zoveel mogelijk tegels te vervangen voor groen. Met meer groen in de tuin trekt overtollig regenwater makkelijker de grond in, is het koeler bij een hete zomerdag en krijgen planten en kleine dieren de ruimte.

Doe mee en maak maandelijks kans op een leuke, groene prijs

De Hoeksche Waard heeft buurgemeente Goeree-Overflakkee uitgedaagd. En we gaan lekker! Team HW staat hoog op ranglijst en laat rivaal Team GO ver achter zich. We willen natuurlijk graag die comfortabele positie behouden en die Gouden Tegel binnenslepen. Doe mee en sluit je aan bij #TeamHW. Je maakt iedere maand kans op een leuke, groene prijs.

Hoe werkt het?

Het NK Tegelwippen loopt tot en met 31 oktober 2022. Aan het begin van iedere maand start een nieuwe winactie. Meedoen is eenvoudig. Wip je tegels en vervang deze door groen. Mooi resultaat? Samengewerkt met de buren, kinderen, opa en oma? Maak een leuke foto, deel deze op Facebook, Instagram of beide en tag Natuurlijk. Hoeksche Waard en NK Tegelwippen. Of stuur ‘m op naar info@natuurlijkhw.nl. Vergeet niet de gewipte tegels ook aan te melden!

Meld je gewipte tegels aan

Wat is de groene prijs - van de maand april?

In de maand april maak je kans op het inspirerende tuinboek 'Je eigen paradijs' van Casper Boot. Op maandag 2 mei maken we de winnaar en de nieuwe maandprijs bekend op deze website en via de Facebookpagina van Natuurlijk. Hoeksche Waard