Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Dorffest im Koningshoeve

Egerländerkapel Die Alpenjäger uit Klaaswaal organiseert tweede editie: “Dorffest im Koningshoeve”
Klaaswaal – Was je er vorig jaar niet bij? Niet getreurd, want na het geweldige succes van vorig jaar vindt op zaterdagavond 25 november de tweede editie plaats van “Dorffest im Koningshoeve”.

Na afloop van de eerste editie van Dorffest im Koningshoeve 2022 was het al vrij snel duidelijk dat dit een vervolg moest gaan krijgen en eind november zal de tweede editie plaatsvinden van het “Dorffest im Koningshoeve”. Dit jaar beloofd het nog gezelliger te worden en overtreft het de editie van 2022.

Egerländerkapel Die Alpenjäger zal het spits afbijten. Onder het genot van een drankje en versnapering kun je genieten van een muzikaal programma met veel nieuwe muziek op hoog niveau, afgewisseld met solostukken. Voor de liefhebbers van Egerländer – en Böhmische blaasmuziek wordt je op je wenken bediend.

Ook voor deze editie hebben we een buitenlandse top-blaaskapel uitgenodigd. Dit jaar zal het blaasorkest Kemp’ner Musikanten uit het Belgische Tielen gaan optreden. De 20-tal muzikanten inclusief zanger en zangeres zijn gespecialiseerd in de typische Zuid-Moravische stijl van de regio Kyjov-Hodonin (Zuid-Moravië). Een uitgebreid en vermakelijk repertoire met veel zangnummers in de oorspronkelijke taal zal tijdens deze avond ten gehore gebracht gaan worden.

Tijdens de optredens door wordt je wederom in de feeststemming gebracht door DJ Alex en dit alles vindt plaats in evenementenlocatie De Schuur van Restaurant de Koningshoeve in Klaaswaal.

Alles staat dus garant voor een mooie avond met daarbij goede Blasmusik.
Wacht niet te lang en bestel snel je kaarten via www.pjklaaswaal.nl/dorffest of scan de QR-code op de flyer voor het gezelligste Dorffest van dit jaar! Vol = Vol

Nog even alle informatie op een rijtje:

Dorffest im Koningshoeve 2023
Datum: Zaterdag 25 november 2023
Aanvang: 19:30 uur, zaal open vanaf 19:00 uur
Locatie: De Koningshoeve, Botweg 1b, 3286 LB Klaaswaal
Voorverkoop € 10,-, kassa € 12,50 | Kaarten zijn inclusief 1 consumptie
Kaarten via: www.pjklaaswaal.nl/dorffest of scan de QR-code op flyer

Volg ons via onze website en sociale media:
Website: www.diealpenjager.nl
Facebook: www.facebook.com/diealpenjager
Instagram: www.instagram.com/die.alpenjager
YouTube: www.youtube.com/@DieAlpenjager

Prijzen

  • € 10,00

Locatie