Bram Roza Festival

Contact

Adres:
Bram Roza Festival
‘t Gors, bij molen de Swaen, ingang veerstoep bij de pont
Spuidijk
3264 LC Nieuw-Beijerland
Plan je route
Kunst- en cultuurfestival Bram Roza wordt ieder jaar gehouden, midden in de natuur. Poëzie, literatuur en stand up-comedy worden gecombineerd met beeldende kunst voor jong en oud. Oerol in het klein, dichtbij huis.

Reserveer alvast zaterdag 17 juni in je agenda want dan vindt het Zomerfestival Bram Roza plaats op het Gors in Nieuw Beijerland. Een middag en avond vol poëzie, cabaret, proza, kunst en muziek. Er zijn optreden van onder andere Özcan Akyol, Esther Perquin, Gino van Weenen (spoken word), Yunus Aktas en Selma Visscher (de nummer 1 en 2 van Cameretten 2022). Muziek wordt verzorgd door onder andere de Hook’s Big Band, Footprint en @Harry’s. Er komen foodtrucks, er is volop kunst en je kunt de UITmarkt ook bezoeken. Kortom we gaan er een hele mooie dag van maken! 

Van 13-16 juni worden er diverse workshops georganiseerd voor de lagere en middelbare scholieren op het Gors. En last but not least zijn we met een geweldig spektakel bezig voor de vrijdagavond 16 juni. Helaas kunnen we die plannen nog niet delen, maar reserveer ook deze datum alvast in je agenda

Wanneer

  • Zaterdag 17 juni 2023 15.00 - 00.00 uur

Locatie