Expositie Hetty Dalm in het Numans-Dorps-huis

Na haar werkzame leven als supermarkt-ondernemer, houdt Hetty Dalm zich nu voornamelijk bezig met het schilderen met olieverf, in haar atelier aan huis. In 1998 is ze begonnen met het volgen van keramiek-opleidingen aan de SBB in Gouda en bij het IKO in Hoogstraten BE. Daarna is ze schilderlessen gaan volgen bij Roel Bouman in Klaaswaal, waar ze nu ook haar atelier heeft.

Haar onderwerpen/ideeën vindt zij in afbeeldingen in elk mogelijk genre, die haar inspireren en waar ze haar eigen “touch” aan geeft die realistisch kunnen zijn maar ook abstract kunnen uitpakken. Ze werkt graag met het paletmes, maar ook met de kwast. Dit vaak in combinatie.

Hetty exposeert onder andere in zorginstellingen en gemeentehuizen en toont zij haar werk op kunstmarkten en in galerieën. Ook verkoopt ze veel van haar schilderijen via Fora, op social media en tijdens Open Atelierdagen.

De expositie is te bezichtigen tijdens openingstijden van het Numans-Dorps-huis tot en met 18 februari 2023. Bij twijfel of het Numans-Dorps-huis open is, kun je bellen naar 0186 685729.

Wanneer

  • Elke maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag t/m 18 februari 2023

Locatie