OERRR Overnachten op een ‘onbewoond’ eiland

Durf jij het aan om ergens te slapen waar dat normaal niet mag? Tijdens de exclusieve activiteit van OERRR op Tiengemeten kun jij ‘s-nachts middenin de natuur kamperen. Samen met je vader, moeder, opa of oma leer je hoe je buiten overleeft. Ben jij zo stoer? Ga dit onvergetelijke avontuur aan en schrijf je snel in! Waar wacht je nog op?

Overleven op een eiland

Tijdens dit weekend leer je belangrijke overlevingstechnieken. Zo ga je zelf hout sprokkelen voor het kampvuur. Daarna kun je genieten van het kampvuur. Tenminste… als je het vuur hebt aangekregen zonder lucifers of aanstekers! Ook ga je op expeditie op zoek naar kruiden om je eigen thee te maken. Zelf gemaakte thee smaakt extra lekker!

Slapen doe je in een zelf meegebrachte tent en slaapzak. Moe maar voldaan, ruikend naar kampvuur, luister je naar alle geluiden om je heen om daarna heerlijk in slaap te vallen. ‘s-Ochtends word je wakker gefloten door de vogels. Wat een fijne wekker is dat!

Ga ook mee!

Deze activiteit is speciaal voor kinderen vanaf 8 jaar met één ouder/begeleider per kind. Om 19.00 uur stap je op de pont en start je avontuur. Ben je al op het eiland? Kom dan om 19.15 uur naar de ingang van Speelnatuur. Er is geen avondeten voorzien op zaterdag, maar wel drinken en lekkers. Ook is er een lekker ontbijt op zondagochtend.

Wanneer

  • Zaterdag 17 september 2022 19.15 - 13.00 uurAanmelden

Prijzen

  • Kinderen€ 125,00 normaal
  • Kinderen€ 87,50 ledenprijs

Locatie