Wandel Feest Hoeksche Waard

Op zaterdag 17 september 2022 vindt de eerste editie plaats van Wandel Feest Hoeksche Waard. Vanuit Puttershoek laten de routes de deelnemers al het moois zien van de Hoeksche Waard met speciale inkijkjes op diverse locaties. 

Deelnemers kunnen op 17 september een compleet verzorgde wandeldag verwachten. Zo ontvangt iedereen voor de start naast een stempelkaart een goed gevulde goodiebag. Zowel de 12,5 km als de 25 km route starten en finishen bij de Kees Verkerkbaan in Puttershoek. Onderweg is er muziek langs de route en zijn er sfeervolle stempelposten bij onder andere Hoeksche Zuivel, Hoeksch Vlees en Ons Proeflokaal in Strijen. De routes gaan langs en door molens, boerderijen en kerken. Na 12,5 of 25 km wandelen ontvangen de deelnemers een aandenken en is er een finish feest met live muziek, een buitenbar en foodtrucks.

Het is mogelijk je met vroegboekkorting in te schrijven via www.wandelfeesthw.nl. Voor de eerste editie van Wandel Feest Hoeksche Waard zijn een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar. Er zijn starttijden tussen 08:30 tot 11:00 uur, de finish sluit om 17.00 uur. Voor kinderen t/m 11 jaar geldt bovendien een speciaal kortingstarief en deelnemers die zich als groep inschrijven ontvangen een consumptie bij aankomst bij het finish feest.

Wanneer

Locatie