Kookworkshop Hoeksche Waard

Deze leuke culinaire beleving uit de Hoeksche Waard moet je een keer gedaan hebben! Seizoensgebonden, goede kwaliteit, gezond, creatief, gevarieerd ofwel koken van kop tot staart. Alles is geoorloofd tijdens deze kookworkshop, zolang het maar van eigen bodem komt. De hoofdrol wordt gespeeld door seizoensgroenten, vis, vlees en een dessert om je vingers bij af te likken! Of wil je meer en reserveer je extra gangen of een amuse?

De kookstudio werkt nauw samen met boeren, vissers, slagers en leveranciers uit de Hoeksche Waard en omgeving. Zo wordt er gekookt met het beste van het eiland en het seizoen!

De kookstudio is de eerste kookstudio in de Hoeksche Waard en sinds 2017 zijn er meer dan 450 kookworkshops gegeven en al een flink aantal online kooksessies. Er zijn ruim 4200 deelnemers die een kookworkshop hebben gevolgd woonachtige in de Hoeksche Waard maar ook ver daarbuiten.

Chef Michka geeft kleinschalige kookworkshops en kookcursussen over onderwerpen waar ze zelf veel ervaring in heeft. Allemaal met een bijzonder eiland als thema, de Hoeksche Waard is immers zelf ook een magisch eiland. Daarnaast is ze super creatief en werkt aan haar eerste kookboek over de Hoeksche Waard.

Wanneer

  • Vrijdag 22 juli 2022 17.00 - 21.30 uur

Prijzen

  • € 95,00

Locatie