Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

OERRR Leer overleven op Tiengemeten

Contact

Tiengemeten
Tiengemeten 14 a
3284BE Zuid Beijerland
Plan je route

Wat doe je als je ineens alleen in de natuur op een eiland achterblijft? Hoe zorg je dan voor jezelf? Tijdens het OERRR-programma ‘Leer overleven op Tiengemeten’ kun je het zelf ontdekken! Neem jij de uitdaging aan en ga je mee op overlevingstocht met ons?

Overleven op een eiland

Vandaag leer je alles wat je moet weten om te kunnen overleven. Want ja, wat kun je bijvoorbeeld doen om niet op te vallen voor de dieren? Wat kun je eten? Hoe blijf je warm? Wat doe je als je gewond bent? Hoe vind je de weg? Camoufleren, vuur maken, eten zoeken, kompas lezen, een schuilhut bouwen… je moet het allemaal kunnen als je per ongeluk eens vast komt te zitten op een natuureiland. Na vandaag is dat geen probleem meer voor je! Ga jij deze uitdaging aan?

Lekkere trek

Trek gekregen in iets lekkers? Bij Gasterij de Gezusters http://www.degezustersonline.nl/ tegenover Speelnatuur, kun je die dag heerlijk lunchen of binnenlopen voor een lekker drankje.

OERRR

Leer Overleven valt onder het OERRR-programma: het jeugdprogramma van Natuurmonumenten dat alle kinderen van 0 tot 12 jaar de natuur laat ontdekken. Met OERRR beleef je avonturen die je nooit meer vergeet en ontdek je hoe je de natuur en de dieren kunt helpen.

Prijzen

  • € 10,00

Locatie