Fidus Hoeksche Waard Loop

Contact

Adres:
Oost-voorstraat
3262 Oud-Beijerland
Plan je route
Op 15 juli 2022 wordt de Fidus Hoeksche Waard Loop georganiseerd. Een unieke loop in de regio Hoeksche Waard, door het centrum van Oud-Beijerland. De start en finish bevindt zich bij het Oude Raadhuis, waar je na afloop zo het terras kan oplopen.

Er zijn verschillende afstanden waar je uit kunt kiezen:

400M Kinderloop: Samen met vriendjes, klasgenootjes, broertjes en zusjes mee doen aan deze coole loop? Dat doe je natuurlijk! Samen met honderden andere kinderen loop je onder luid applaus door de straten van Oud-Beijerland om bij de finish je welverdiende medaille op te halen. Ouders die mee willen lopen dienen zich ook in te schrijven voor de loop.

800M Familieloop: Lopen met je familie of gezin door het gezellige Oud-Beijerland? Dat kan bij de Fidus Spuiloop Hoeksche Waard. Loop door de straten van Oud-Beijerland en geniet van al het applaus van alle mensen langs de kant! Bij de finish krijgen jullie uiteraard een welverdiende medaille. Ouders die mee willen lopen dienen zich ook in te schrijven voor de loop.

5KM: De Van Wijnen 5KM Loop heeft een prachtig parcours langs het Spui, door de haven en dwars door het centrum van Oud-Beijerland. De start en finishlocatie zijn in de Oost-Voorstraat.

10KM: Voor de Makelaardij De Jong 10 KM Loop is er een prachtig parcours dwars door Oud-Beijerland uitgezet. Een deel is door de wijk, maar ook kom je een hoop natuur tegen langs het parcours. De start en finishlocatie is in de Oost-Voorstraat.

10KM Wandeltocht: Voor de 10 KM Wandeltocht is er een prachtig parcours dwars door Oud-Beijerland uitgezet. Een deel is door de wijk, maar ook kom je een hoop natuur tegen langs het parcours. De start en finishlocatie is in de Oost-Voorstraat.

Bedrijvenloop: De BeneVia Hoeksche Waard Loop biedt u de mogelijkheid om maatschappelijk een steentje bij te dragen, voor een sportief uitje met uw collega’s of een mooie netwerkgelegenheid met uw partners. U kunt als bedrijf meedoen met een businessteam. Een businessteam bestaat uit vier tot zes deelnemers. Het is mogelijk om meerdere teams in te schrijven onder dezelfde bedrijfsnaam.

Bekijk de link voor meer informatie en schrijf je in op: https://www.epicruns.nl/hoekschewaardloop/afstanden/

Wanneer

  • Vrijdag 10 juni 2022 17.00 - 19.30 uur

Prijzen

  • Kinderen€ 7,50 400M
  • Groepen€ 8,50 800M
  • Volwassenen€ 17,50 5KM
  • Volwassenen€ 19,50 10KM
  • Volwassenen€ 13,50 10KM Wandeltocht
  • Groepen€ 225,00 Bedrijvenloop (prijs is per team)

Locatie