Feestelijke opening Kinderboekenweek Gi-Ga-Groen

Contact

Adres:
Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
Oude Raadhuis
Waterstal 1
3262 JR Oud-Beijerland
Plan je route

Woensdagmiddag 5 oktober openen wethouder Harry van Waveren en kinderburgemeester Chris Buitendijk de Kinderboekenweek 2022 in de Bibliotheek in het Oude Raadhuis.

Het thema van de Kinderboekenweek is dit jaar “Gi-Ga-Groen” wat feestelijk gevierd wordt op woensdagmiddag 5 oktober in de Bibliotheek Oud-Beijerland in het Oude Raadhuis. Doe mee met allerlei leuke activiteiten zoals een wedstrijdje tegelwippen, een workshop van theaterhuis Willemstad, een Gi-Ga-Groene speurtocht op de markt, een workshop vliegers maken in het Maaklokaal door de vliegtuigbouwclub en een voorleesmarathon op het podium. De deelnemers krijgen er een leuke groene attentie mee die verzorgd wordt door de gemeente Hoeksche Waard.

Kom ook op 5 oktober naar de opening! Leeftijd vanaf 4 jaar. Aanmelden kan bij de balie van de Bibliotheek in Oud-Beijerland of buiten bij het marktkraampje van de Bibliotheek op de dag zelf.

Kom samen met boswachter Vere en frisse neus halen tijdens een spannende speurtocht op 12 oktober in het Gi-Ga-Groene Oudeland in Strijen (tegen een kleine vergoeding, aanmelden verplicht via de website www.debhw.nl).

De Kinderboekenweek wordt op zaterdagmiddag 15 oktober muzikaal afgesloten met een optreden van het Jeugdorkest in het Oude Raadhuis in Oud-Beijerland.  

De opening van de kinderboekenweek wordt georganiseerd door de Bibliotheek Hoeksche Waard in samenwerking met de afdeling Groenvoorziening Gemeente Hoeksche Waard en de markt.

Wanneer

  • Woensdag 5 oktober 2022 14.00 - 16.00 uur
  • Woensdag 12 oktober 2022
  • Zaterdag 15 oktober 2022

Prijzen

  • Gratis

Locatie