HW Business Walk

Ondernemersvereniging Hoeksche Waard en StartSmart HW nodigen je weer uit voor de succesvolle en inmiddels derde Hoeksche Waardse Business Walk op dinsdag 31 maart.

Na de twee eerdere edities in Oud-Beijerland en Numansdorp is dit jaar Strijensas de locatie voor de mooie Business Walk. Trek dus je wandelschoenen en comfortabele kleding aan en geniet van een 5 kilometer lange route door het polderlandschap van Strijensas. Tijdens het wandelen kan er worden gespard met mede-lopers en krijg je de kans om andere ondernemers uit het bedrijfsleven te ontmoeten. Deze wandeling werkt ontspannend maar ook inspirerend en geeft nieuwe energie.

Er wordt verzameld vanaf restaurant De Batterij, wat ook weer het finishpunt is. Uiteraard bestaat er de mogelijkheid om daar na afloop nog wat te eten. Geef dus bij je inschrijving door of je gezellig mee eet, of niet. Indien je lid bent van OHW of StartSmart HW neem je gratis deel. 

De HW Business Walk is een iniatief van de Ondernemersvereniging Hoeksche Waard (OHW) en het Startersnetwerk Hoeksche Waard (SNHW). Hiermee maken de verenigingen zich samen sterk om hun leden in contact met elkaar te brengen en netwerkmogelijkheden te bieden op diverse manieren.

Wanneer

  • Vrijdag 31 maart 2023 16.30 - 20.00 uurAanmelden

Prijzen

  • Gratis

Locatie