Wandeling met snert door het westen van Tiengemeten

Maak samen met de gids een prachtige tocht door de ruige natuur in het westen van natuureiland Tiengemeten en geniet bij terugkomst van een heerlijke kom snert. Wat zal die lekker smaken!

Uitwaaien

De natuur op Tiengemeten is adembenemend mooi en iedere dag weer anders. Indrukwekkende wolkenpartijen sieren de skyline. Kom genieten van dit prachtige landschap en voel de wind in je haren. Steeds meer vogels verblijven op het eiland om uit te rusten en bij te tanken. Volg hun voorbeeld en doe mee met een winterwandeling langs het grote kommoerras in het midden van het eiland.

Wandelen door het westen

De gids ontvangt je bij het Bezoekerscentrum op Tiengemeten. Na een korte introductie over het eiland ga je op pad voor een wandeling van ongeveer 4 km over onverhard terrein door het westen. Je loopt langs het moeras in het midden waar je ongetwijfeld heel veel vogels zult zien. In dit deel van het eiland vind je de recreatiehaven, vakantiewoningen en de aardappelloods. Onderweg vertelt de gids je alles over deze bijzondere gebouwen. Ook loop je langs de ruïne vlakbij de aardappelloods waar je in dit jaargetijde de burcht van de bever goed kunt zien. Natuurlijk geniet je ook van het uitzicht vanaf de Vliedberg. Deze wandeling eindigt terug bij Gasterij de Gezusters waar je in alle rust kunt genieten van een heerlijke kom snert. Wat zal die lekker smaken! Het totale programma duurt ongeveer vier uur.

Wanneer

  • Zondag 12 februari 2023 10.00 - 14.00 uurAanmelden

Prijzen

  • Volwassenen€ 25,00
  • Volwassenen€ 17,50 ledenprijs
  • Kinderen€ 12,50
  • Kinderen€ 8,75 ledenprijs

Locatie