Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Het bestuur van de Stichting Vrienden van ’t Huys te Hoecke, dat zich inzet voor de bewoners van dit zorgcentrum in Puttershoek en van De Korenschoof in Heinenoord, organiseert op zaterdag 2 december a.s. een aantal activiteiten in Zomerplein Huiskamer van de Wijk waarmee fraaie prijzen te winnen zijn. De opbrengst van deze ‘Prijzenslag’ is bestemd voor de aankoop van een nieuwe rolstoelfiets voor de bewoners van ’t Huys te Hoecke.

Liefhebbers van bazaars kunnen op zaterdag 2 december op deze Prijzenslag hun slag slaan. Er zijn diverse spelletjeskramen (sjoelen, ringgooien, enveloppenstand, zamba, e.a.). Verder is er een kerstkraam, waar leuke kerstspullen te koop zijn. Er is een kinderkraam met een grabbelton, een lollybord en een bibberspiraal. 

Daarnaast zijn er Bingo en het Rad van Avontuur, waarmee prachtige prijzen te winnen zijn. Tegen een aantrekkelijke prijs kunnen bezoekers ook van een frietmaaltijd gebruik maken. ’s Middags zullen de polderzangers Den Driesprong uit Heinenoord tweemaal optreden.

Winkeliers uit Puttershoek en enkele ondernemers van buiten dit dorp hebben alle prijzen voor deze dag gratis beschikbaar gesteld. De Prijzenslag, die in Zomerplein Huiskamer van de Wijk, Zomerplein 15 te Puttershoek wordt gehouden, begint op 2 december om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

Prijzen

  • Gratis

Locatie