Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Lezing: Aarde, Natuur, Mens, door Koen van Biesen

Lezing “Aarde, Natuur, Mens” door Koen van Biesen
Woensdag 22 november organiseren Hoeksche Waard in Verbinding en Nieuw-Hoeksche Waard de lezing Aarde, Natuur, Mens en de Invloed van natuurlijke en technische straling op mens, dier en plant door Koen van Biesen.
In deze lezing wordt ingegaan op de natuurlijke werking van geomagnetische en kosmische straling op mens, dier en plant. Aan de hand van eenvoudige voorbeelden en onderzoeksresultaten legt Koen de samenhang tussen aarde, natuur en het lichaam van mens, dier en plant uit. Deze voorbeelden laten zien dat de aarde ons voedt en dat elektromagnetisme daarin van wezenlijk belang is.
Tevens gaat Koen in op de invloed van technische elektromagnetische velden en haar frequenties van b.v. telecommunicatiemasten, hoogspanningslijnen, radarinstallatie, en mobiele telefoons die de natuurlijke werking van de aarde en het lichaam van mens, dier en plant beïnvloeden. Tevens legt hij uit hoe je bewust en voorzichtig kan omgaan met alle elektronische apparaten en zendmasten. Ook legt hij uit hoe de werking van de aarde op natuurlijke wijze hersteld kan worden.
Koen van Biesen is eigenaar van onderzoeksbureau Geo-Phiscis van waaruit hij onderzoek en behandelingen in huizen, stallen, kassen en landbouwpercelen aanbiedt. Meer informatie via www.geo-phiscis.org. Tevens geeft hij middels begeleidingen en cursussen zijn ervaringen, weten en methoden door. Meer informatie via www.aardenatuurmens.nl. De lezing is stralingsvrij.
Datum: 22 november 2023,
inloop 19h00, aanvang 19h30.
Locatie: CreActief Koninginneweg 126, 3262 JD Oud-Beijerland.
Kosten deelname: Vrijwillige Bijdrage.
Graag reserveren op Lezing “Aarde, Natuur, Mens” – Nieuw Hoeksche Waard (nieuwhw.nl) zodat we weten hoeveel deelnemers we mogen verwachten.

Locatie