Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

De liveshow van Make Some Noise Kids in Oud-Beijerland

Ze worden vaak gezien als de christelijke Kinderen voor Kinderen. Een project wat enkele jaren geleden begon als probeersel is uitgegroeid tot een razend populaire kindergroep. Niet alleen in Nederland maar ook internationaal weet Make Some Noise Kids (MSNK) steeds meer kinderen aan zich te binden. En dit is je kans! 24 september komt MSNK in Oud-Beijerland.

Wie eerder een show van deze groep heeft bezocht kan het be-amen, stilzitten is onmogelijk en kinderen komen oren en ogen te kort. Met super gave liedjes weet MSNK het evangelie op een moderne manier aansprekend te maken voor kinderen. Op 24 september zal er een liveshow in Oud-Beijerland worden gegeven in het gebouw De Poort van de Evangelische Gemeente Hoeksche Waard. 

Deze show is uitermate geschikt om vrienden en vriendinnen mee naar toe te nemen die niet gelovig zijn.

Bezoek:
Zingen en dansen jouw kids ook zo graag op de muziek van MSNK? dan is dit zeker een aanrader. Veel bekende MSNK liedjes zullen voorbij komen en de vaste hosts Tim en Adrienne zullen de liveshow presenteren. De liveshow zal in de middag plaats vinden waardoor alle leeftijden dit spektakel kunnen meemaken.

Locatie