Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Ontsnap aan de winterkou en omarm de warmte van feestelijke gezelligheid tijdens onze betoverende Kerst editie van de Pub Quiz HW! 

Het is de tijd van het jaar waarin vreugde en vermaak samenkomen, en wat is een betere manier om het feestseizoen te vieren dan met een sprankelende Kersteditie van onze Pub Quiz Hoeksche Waard? Bereid je voor op een avond vol lachen, nadenken en het delen van feestelijke vreugde terwijl we de ultieme test voor je kennis en kerstsfeer presenteren!

Wanneer: 22 dec 2023
Waar: We houden het lekker spannend. De exacte locatie(s) worden via de mail bekend gemaakt
Dresscode: Uiteraard in je meest feestelijke kerstoutfit!

Wat kun je verwachten:
Prikkelende vragen over het afgelopen jaar: En we hebben een scala aan vragen die je geest zullen uitdagen.
Feestelijke sfeer: De eerste bezoekers ontvangen champagne en onze locatie zal doordrenkt zijn van kerstmagie.
Fantastische prijzen: Doe je best, want er wachten geweldige prijzen op de slimste kerstbreinen van de avond!

Of je nu een doorgewinterde quizzer bent of gewoon op zoek bent naar een leuke avond uit met vrienden, deze Kerst editie van de Pub Quiz HW is de ideale gelegenheid om je kennis te testen, nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van de unieke charme van de feestdagen.

Je kunt als slimme kerstelf alleen of met een team meedoen. Kom hoe dan ook met ons mee om de vreugde van het seizoen te vieren op een manier die alleen de Pub Quiz HW kan bieden. Mis dit feestelijke event niet - reserveer nu je plek voor een onvergetelijke avond vol plezier en kerstvreugde! https://www.nowonlinetickets.nl/Shop/Overview/F2B41C3B5F6910B6D9675222BAE8E498

Prijzen

  • € 10,00

Locatie