Wandeltocht ervaar het eilandgevoel op Tiengemeten

Wandeltocht ervaar het eilandgevoel op Tiengemeten. Stap op de pont richting Tiengemeten en ervaar tijdens deze flinke wandeling het echte eilandgevoel. Er is volop ruimte en de rust is er ‘oorverdovend’.

Stap op de pont richting Tiengemeten en ervaar tijdens deze flinke wandeling het echte eilandgevoel. Er is volop ruimte en de rust is er ‘oorverdovend’. Laat je betoveren door een unieke natuurbelevenis over onverhard terrein!

Wandelen op een eiland

Tiengemeten is een echt eiland, middenin het Haringvliet in de Zuidwestelijke delta. Alleen te bereiken per boot. Stap in Zuid-Beijerland op de pont en vaar over naar Tiengemeten, weg van de comfortabele bewoonde wereld. Tijdens deze wandeling ontdek je hoe schitterend de natuur op dit eiland is. De ruimte, rust, het water met de voorbij varende zeilmasten, de wind door je haren… Het gevoel écht van de bewoonde wereld weg te zijn. Je ervaart het allemaal tijdens deze wandeling met onze gids.

Vogels, vogels, vogels

Toch ben je niet alleen. Want ieder jaar weer weten tienduizenden vogels Tiengemeten te vinden om uit te rusten, voedsel te zoeken of te broeden. Massaal zoeken zilverreigers, lepelaars, eenden en ganzen een plekje in het kommoeras van de Weelde. Ook Schotse hooglanders kunnen je pad kruisen. En wat dacht je van de sporen die de bever overal achterlaat? Laat je betoveren door een unieke natuurbelevenis!

Wanneer

  • Zondag 2 oktober 2022 10.15 - 15.00 uurAanmelden

Prijzen

  • Volwassenen€ 17,50 normaal
  • Volwassenen€ 12,25 ledenprijs
  • Kinderen€ 8,75 normaal
  • Kinderen€ 6,13 ledenprijs

Locatie