Speelnatuur Tiengemeten 10 jaar!

Het is een feestjaar op Tiengemeten: Speelnatuur mag dit jaar 10 kaarsjes uitblazen! Reden voor een mooi verjaardagsfeest met verschillende feestelijke activiteiten.  

Het echte verjaardagsfeest start met een feestweekend op 16 en 17 juli. Tijdens dit weekend is Speelnatuur gratis te bezoeken en zijn er allerlei leuke acties en festiviteiten. Let er wel op dat je vooraf een pontkaartje koopt.

Ter ere van dit jubileum opent Speelnatuur haar deuren ook in de avond op zaterdag 23 juli, vrijdag 5 augustus en zaterdag 27 augustus. Op deze dagen is Speelnatuur langer open dan normaal, namelijk tot 18.45 uur en biedt Gasterij De Gezusters de mogelijkheid om een hapje te eten bij Speelnatuur.

Een feest moet je ook bijzonder afsluiten, vandaar dat je op de laatste avondopening van 27 augustus een eigen stukje Speelnatuur mee naar huis kunt nemen! Door de verbouwing die de winter van 2022 gepland staat, verdwijnt het rechtergedeelte van het doolhof en komt er een nieuw deel. Iedereen mag dus een boom of struik van dit doolhof meenemen. Let wel, op is op.

Houd de website en sociale media van Tiengemeten in de gaten voor meer informatie over het grote verjaardagsfeest. Ze hopen je graag te zien op het eiland tijdens het feestje!

Wanneer

  • Zaterdag 16 juli 2022 10.15 - 16.45 uur
  • Zondag 17 juli 2022 10.15 - 16.45 uur

Locatie