Geloof jij in vrouwelijke kracht maar zou jij die wat nog wat meer bij jezelf eruit willen halen en lijkt het jou leuk wat meer te verbinden met vrouwen uit jouw omgeving? Dan zou dit echt iets voor jou kunnen zijn! Vanaf maart tot en met juli zal er namelijk een vrouwengroep openen in de Hoeksche Waard.

"Samen met 10 andere vrouwen komen we de eerste maandag van de maand bij elkaar. Waar we elke keer een thema behandelen, hier ervaringen over wisselen maar ook veel praktische oefeningen mee gaan doen. We sluiten de avonden af met muziek en beweging om wat we die deze avond hebben gevoeld en geleerd te integreren in ons lichaam. Onderwerpen zoals intuïtie, cyclesses, verlangens, grenzen, emoties, creatiekracht, bewegen en lichaamsbewustzijn zullen aan bod komen." Facilitator Marisse zal je mee nemen in een ruimte vol openheid, liefdevolle aanwezigheid en gelijkwaardigheid. Ze staat bekend voor haar down to earth mentaliteit en nuchtere uitleg van diepere onderwerpen.

Maart: Ontmoeten. "Deze avond gaan we landen, landen in onszelf en met elkaar zodat we elkaar werkelijk kunnen ontmoeten. Welke kracht ligt er voor jou in verbinden en wat heb jij daarvoor nodig? We gaan deze avond vertrouwen op onze intuïtie en oefenen we met verbinden."

April: Aanwezigheid. "Aanwezig zijn kan op verschillende manieren voelen en daarmee ook bepalen hoe jij met je omgeving omgaat. Hoe zit jij erbij vandaag, wat is er vandaag aanwezig bij jou en hoe ga je hiermee om? Deze avond gaan we verdiepen in onze dualiteit en oefenen we met het bespreken van emoties."

Mei: Bewegen. "Het leven is constant in beweging en soms bewegen er ook verschillende dingen tegelijk. Waar bevind jij je op dit moment in de bewegingen en wat heb jij nodig om er doorheen te gaan? Vandaag verdiepen we ons in de levenscyclussen en oefenen we in het bewust worden van onze energie."

Juni: Creëren. "Wij vrouwen hebben een enorme creatie kracht en kunnen op verschillende lagen creëren. Hoe zet jij jouw kracht in jouw creaties en hoe stuur jij je energie? Vandaag gaan we dieper voelen en oefenen we in het creëren van onze eigen realiteit."

Juli: Vieren. "Het is een feest een vrouw te zijn en dit leven te mogen bewandelen. Naast dat we de afsluiting van deze groep vieren, gaan we onszelf, elkaar en de wereld voeden op verschillende lagen. Hoe wil jij jezelf willen vieren? Deze avond gaan we naast het vieren ook oefenen om als groep energie uit te zenden."

Facilitator Marisse van Drunen 

"De eerste keer dat ik in aanraking kwam met vrouwengroepen en zusterschap was zo’n 7 jaar geleden in West Afrika. In de jaren dat ik daar leefde ben ik diep verbonden geweest met een aantal vrouwengroepen wat een heel mooi diep proces bij mij opende. In verbinding staan met andere vrouwen en regelmatig met elkaar samen te komen, geeft voor mij een enorme versterkende kracht. Ook leerde ik veel over mijzelf en mijn eigen kracht door van andere vrouwen te leren en bij evenementen/ceremonies aanwezig te zijn waar alleen vrouwen waren. 

Toen ik in 2019 terug in Nederland ging wonen ben ik hier ook volop gedoken in het vrouwenwerk. Zo heb ik verschillende trainingen gevolgd (met enkel vrouwen) gericht op verbinden op verschillende lagen en ben ik uiteindelijk ook gaan helpen met het begeleiden van vrouwencirkels en innerlijk werk. Waarbij ik gebruik maak van mijn kennis en ervaringen in energiewerk, herbalisme, sjamanisme, dans en lichaamsbewustzijn.

Nu ik weer terug verhuisd ben naar de Hoeksche Waard (mijn geboorteplaats) voelt het alsof ik weer thuis kom na een diepe reis. Ik voel enorme verlangen om wat ik de afgelopen jaren heb geleerd en heb ervaren op verschillende plekken in de wereld, ook hier in de Hoeksche Waard te delen, te voelen en te ervaren, met vrouwen! Ik neem jullie dan ook graag mee in de onderwerpen en oefeningen die mij de afgelopen jaren zo veel verdieping in mijn leven en mijzelf hebben gegeven."

Voor wie is deze vrouwengroep?

"Voor elke vrouw (of persoon die zich als vrouw identificeert) die meer verdieping in zichzelf wil ervaren en meer verbinding wil voelen met andere vrouwen uit haar omgeving. Voor deze groep is geen ervaring met vrouwengroepen vereist en verwelkomen we alle afkomsten en geloofsovertuigingen."

Kosten en commitment

"Deze vrouwengroep zal 5 maanden bij elkaar komen. Ik vraag aan iedereen die zich aanmeldt om te proberen bij alle vijf keren aanwezig te zijn, zodat we echt gezamenlijk dit aan gaan. De kosten voor het gehele traject zijn €150,-"

Tijdstip, locatie, aanmelden

Vanaf 19.15 uur ben je welkom, om 19.30 is de start en rond 21.45 uur is de afsluiting. Voor nu zullen de avonden in Puttershoek plaatsvinden in het yogacentrum Connect your Life. Meld je aan door een mailtje te sturen naar marisseroos@gmail.com. Vermeld hier even je naam, leeftijd, woonplaats en kort waarom jij het leuk lijkt mee te doen met deze vrouwengroep.

Wanneer

  • Maandag 3 april 2023 19.15 - 21.45 uur
  • Maandag 1 mei 2023 19.15 - 21.45 uur
  • Maandag 5 juni 2023 19.15 - 21.45 uur
  • Maandag 3 juli 2023 19.15 - 21.45 uur

Prijzen

  • € 150,00

Locatie