Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Dorffest im Koningshoeve

Die Alpenjäger uit Klaaswaal organiseert eerste editie: “Dorffest im Koningshoeve”. Een gezellige, muzikale avond met Blasmusik van de bovenste plank!

Voor dit Dorffest heeft de Koningshoeve blaaskapel De Essener Muzikanten uit het Belgische Essen weten te strikken, meermalig Belgisch kampioen in de Topklasse. In traditionele bezetting brengen deze muzikanten een gevarieerd programma met vurige polka´s, meeslepende walsen en spectaculaire solowerken. Natuurlijk zal Die Alpenjäger ook van zich laten horen tijdens dit Dorffest. Je wordt door de muzikanten meegenomen op een muzikale reis met originele Egerländer en Böhmischemuziek. De klassiekers afgewisseld met nieuwe muziek en solostukken staan garant voor een leuk, afwisselend muzikaal programma.

Tijdens de optredens door word je vermaakt door niemand minder dan DJ Alex en kunnen ook de voetjes van de vloer en dit alles vindt plaats in de nieuwe, sfeervolle evenementenlocatie van Restaurant de Koningshoeve in Klaaswaal. Als je dus houdt van een gezellige avond met daarbij goede Blasmusik, is dit echt een aanrader en is er voor ieder wat wils!


Reserveren kan via info@diealpenjager.nl.

Prijzen

  • € 7,50 incl. drankje

Locatie