Zomerfestival Bram Roza

Contact

’t Gors
Spuidijk 31 Admiraal Helfrichsingel
3264 LC Nieuw-Beijerland
Plan je route

Op zaterdag 17 juni barst vanaf 15.00 uur het zomerfestival Bram Roza los. In de tent en op diverse plekken op ’t Gors in Nieuw Beijerland worden bezoekers getrakteerd op poëzie, cabaret en muziek. Er zijn optredens van columnist Özcan Akyol, dichteres Esther Naomi Perquin, spoken word dichter Gino van Weenen en de winnaars van het Camerettenfestival 2022. En muziek van Afrikaanse djembé tot lokale muzikanten als Footprint, @Harry’s, Maud Grimberg en het complete harmonieorkest van Muziekvereniging NLS. Er zijn optredens van diverse dansscholen, Hoeksche Waardse kunstenaars exposeren en culturele clubs staan op de kunst-en cultuurmarkt met een kraam. De avond wordt spectaculair afgesloten met Hooks Bigband.

We hebben er dit jaar voor gekozen om de normaal gesproken verschillende avondprogramma’s te combineren in één festivaldag. Na de ervaringen in 2022 bij de indoorversie in Oud-Beijerland zijn we tot de conclusie gekomen dat het heel goed werkt om verschillende optredens op 1 dag te programmeren. Juist de afwisseling van luisteren naar spoken word, poëzie, cabaret en lekkere muziek maakt het geheel compleet. Op het festivalterrein staan meerdere foodtrucks en er is op verschillende plekken eten en drinken verkrijgbaar. Kaarten zijn te koop via de website www.bramrozafestival.nl en kosten € 17,50 – , voor kinderen onder de 14 jaar kosten de kaarten € 5,00.

Bestel tickets: https://www.bramrozafestival.nl/tickets-zomerfestival-bram-roza

De andere dagen; 13 t/m 16 juni
Omdat we educatie ook erg belangrijk vinden zal van 13-16 juni diverse workshops worden georganiseerd voor de lagere en middelbare scholieren op het Gors. En last but not least zijn we met een geweldig spektakel bezig voor de vrijdagavond 16 juni. Helaas kunnen we die plannen nog niet delen, maar reserveer ook deze datum alvast in je agenda.

Wanneer

  • Dagelijks vanaf 17 juni 2023 t/m 18 juni 2023 14.00 - 00.00 uur

Prijzen

  • € 17,50

Locatie