Op vrijdagmorgen 23 september organiseert MEE Mantelzorg samen wandelcoach John van der Sluis de derde Mantelzorg Wandeling.
Mantelzorgen voor een ander kan voldoening geven, maar vraagt ook veel tijd en energie. Daarom is zorgen voor jezelf belangrijk. Onder leiding van John van der Sluis van lopendstilstaan.nl krijgen mantelzorgers dan ook de gelegenheid er samen op uit te trekken. Onder het wandelen krijgen mantelzorgers praktische oefeningen aangeboden die hen helpen ontdekken wat helpend is om voor zichzelf te zorgen en stress te voorkomen. De wandeling is daarnaast bedoeld als moment van ontspanning en ontmoeting. De mantelzorgwandeling is dan ook een activiteit waarin beweging en mindfullness hand in hand gaan. De wandeling wordt afgesloten met een koffiemoment om de indrukken met elkaar te delen.

Mantelzorgwandelen in 2022
De volgende wandeling wordt georganiseerd op 9 oktober 2022. De informatie over deze wandelingen te vinden op de socialmediakanalen en de website van MEE Mantelzorg, meemantelzorg.nl. Aan de wandelingen zijn geen kosten verbonden. Mantelzorgers kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar karin.loendersloot@meeplus.nl.

Wanneer

  • Zondag 9 oktober 2022

Locatie