Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Red Carpet Filmavond: The Hate U Give

Contact

Adres:
Alerimus de Buitensluis
Bernhardstraat 25
3281 BC Numansdorp
Plan je route

Samen met vrienden naar de film in de Hoeksche Waard? Op 9 augustus is er een Red Carpet Filmavond in Numansdorp voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar. De film ‘The Hate U Give’ wordt deze avond vertoond en er is een prijsvraag waarmee deelnemers kans maken op een VIP-treatment.

The Hate U Give is een actueel verhaal. Een verhaal over het vinden van je eigen stem, ongelijkheid en opkomen voor waar je in gelooft. Bezoekers die het juiste antwoord weten op de vraag: ‘Wie is de schrijver van het boek “The Hate U Give”?’, kunnen een VIP-treatment winnen. De winnaar wordt samen met vrienden opgehaald met een auto met chauffeur om naar het evenement te gaan!

De bibliotheek brengt graag boeken onder de aandacht en verfilmingen is een van de manieren om dit te doen. Ook ziet de Bibliotheek Hoeksche Waard dat er weinig activiteiten voor jongeren op het eiland zijn. Op deze manier draagt de bibliotheek daar haar steentje aan bij.

Vooraf aanmelden! Inloop 19.15 uur, aanvang film 20.00 uur.

Meedoen aan de winactie? Beantwoord de vraag via: https://bit.ly/3aLa7Y5 of mail je antwoord naar activiteiten@debhw.nl.

Prijzen

  • Kinderen€ 9,00 plusabonnement, inclusief popcorn/snack en frisdrank.
  • Kinderen€ 9,50 basisabonnement, inclusief popcorn/snack en frisdrank.
  • Kinderen€ 10,00 niet-leden, inclusief popcorn/snack en frisdrank.

Locatie