Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

ProArte brengt "a capella koor Tiramisu"

Contact

Adres:
Gereformeerde Kerk
Spui 12
3291 EV Strijen
Plan je route

Op zondagmiddag 25 september start ons nieuwe concertseizoen en brengt ProArte koor "Tiramisu", een bijzonder groep van ca. 24 zeer geoefende zangers m/v die alles a capella zingen.

Er wordt wel beweerd "dat de menselijke stem het mooiste instrument is". ProArte is dan ook heel verheugd dat we Tiramisu met een zeer gevarieerd programma hebben kunnen strikken voor een optreden voor de ProArte Vrienden. Het geheel staat onder leiding van de heer Rienk Bakker, die niet alleen professioneel geschoold is op het gebied van dirigeren, maar op het conservatorium tevens orgel en piano gestudeerd heeft. Dit komt in het ProArte programma van 25 september dan ook heel mooi van pas. Het a capella koorgedeelte zal namelijk een tweetal keren onderbroken worden met een solo intermezzo op respt. orgel en piano. 

Het volledige programma volgt later.

Neem zoveel mogelijk familie, vrienden of bekenden met je mee, naar dit "feest van live-muziek". Na afloop van het concert kun je met de musici kennis maken en zal je een gratis kopje koffie of thee worden aangeboden.

Prijzen

  • Gratis

Locatie