Ze waren ‘niet persé’ op zoek naar iets dorps, maar toen Britt Reuter hoorde dat er een mooie woning te koop zou komen in Oud-Beijerland, kwam ze direct in actie. Mét resultaat. Sinds begin dit jaar woont ze met vriend Cesar en dochter Mint in de wijk Poortwijk en kan ze weer op de fiets naar haar favoriete bakker en kaasboer. Op deze pagina vind je alle tips van Britt!

Recreatiegebied de Oude Tol

De Oude Tol in Oud-Beijerland, aan de oever van het Spui, is de perfecte plek voor een dag zon, zand en water. Er is een zwembaai, een zandstrand, een peuterbad en een ligweide. Ook vind je hier een prachtige Natuurspeeltuin, waar je kunt kliederen, klimmen en klauteren. Leef je uit op de tokkelbaan, in de klimtoren en ga in de rondte op het duikelrek.

Kijk voor meer informatie

Winkelen in Oud-Beijerland

Hoeksche Mama

Britt heeft de winkel van Hoeksche Mama op de Oostdijk ontdekt. “Altijd goed voor een lekkere bak koffie en Mint kan er fijn spelen. Dat is een mooie tussenstop tijdens het winkelen op de dijk." Hoeksche Mama is de eerste vega(n) lunchroom in de Hoeksche Waard, waar je naast een heerlijk kopje koffie of lunch ook terecht kunt voor leuk speelgoed.

Bezoek de winkel

Knuffelen met de geitjes

Kinderboerderij de Boezemvriend

Britt gaat regelmatig met haar dochter naar kinderboerderij De Boezemvriend en de speeltuin daarnaast. "Daar hebben we tijdens de verhuizing steeds dankbaar gebruik van gemaakt. Als één van ons met een klus in huis bezig was, kon de ander daar heerlijk met Mint naartoe.”

Klik hier voor meer informatie

Een hapje en een drankje...

Het Postkantoor

Nu het huis zo goed als af is, trekt het jonge gezin er graag op uit. Een tussenstop bij het vernieuwde grand café Het Postkantoor is dan favoriet. Je geniet er van tijdloze gerechten, die op een eigentijdse manier gepresenteerd worden. Bij mooi weer zit je heerlijk in de tuin!