Contact

Inspiratiepunt Het Oude Raadhuis Inspiratiepunt De Hoeksche Hoeve
Waterstal 1  Boendersweg 36a
3262 JR Oud-Beijerland 3295 LB 's-Gravendeel
T. 088 - 647 18 84 T. 088 - 647 18 84
Elke donderdag t/m zaterdag 
geopend van 10.00 tot 16.00 uur
Elke woensdag 
geopend van 10.00 tot 16.00 uur               

Bij Natuurlijk. Hoeksche Waard zijn onder andere betrokken Marloes Langenberg, Annemieke van Driel en Regina Eggink. Bij vragen over Natuurlijk. Hoeksche Waard kun je contact met een van hen opnemen via info@natuurlijkhw.nl

Over Natuurlijk. Hoeksche Waard

Natuurlijk. Hoeksche Waard is verantwoordelijk voor de marketing, communicatie en promotie van dit prachtige eiland. De Hoeksche Waard heeft ongekende mogelijkheden op het gebied van recreatie & toerisme, wonen en werken, ondernemen & leren. Het is een prachtig eiland waar je goed kunt ontspannen, vooral ook door zijn oorsprong; het Hollandse polderlandschap met cultureel erfgoed, authentieke dorpen, de kreken, de dijken en het water, wordt gekoesterd door de bewoners en is een ontdekking voor bezoekers. Daarnaast is de Hoeksche Waard een prachtig wooneiland en een ondernemend eiland waar veel ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling in het arbeidsaanbod. Ook ondernemers krijgen volop de ruimte zicht te vestigen en groeien.

Op deze website vinden zowel eigen inwoners als bezoekers alles over het recreëren, wonen en werken op het eiland, de vele must-sees en de evenementen en activiteiten die plaatsvinden. De Hoeksche Waard is een gebied dat steeds in beweging blijft. Er is van alles te doen. Het draait om plezier hebben, met en voor elkaar.

Meer weten over gebiedsmarketing Hoeksche Waard? Kijk op www.natuurlijkhw.nl