Blik op de toekomst

Om ook in de toekomst gebruik te kunnen maken van de kennis en kunde van jonge, goed opgeleide Hoeksche Waarders hebben gemeente, OHW en het onderwijs in de regio Samenwerking Onderwijs en Bedrijfsleven Hoeksche Waard (SOB-HW) opgericht. Hierbij werken gemeente Hoeksche Waard, OHW en de middelbare scholen Actief College, CSG Willem van Oranje, Hoeksch Lyceum en Yuverta samen met het Da Vinci College en Hogeschool InHolland samen aan de toekomst van jonge werknemers.

Werken en leren

Op het digitale platform ‘Werken en leren in de Hoeksche Waard’ worden vraag en aanbod duidelijk in beeld gebracht. Je vindt er stages, beroepsoriëntaties en mbo-opleidingen op het gebied van zorg, techniek en logistiek die op het eiland zelf worden gegeven.

Meer informatie

Stages

Ben je op zoek naar een (snuffel)stage bij een leuk bedrijf bij jou in de buurt? Wij hebben alle mogelijkheden voor je verzameld. Je vindt de verschillende bedrijven terug op de digitale belevingskaart.

Bekijk alle stagebedrijven

LTO-Noord

LTO-Noord is de belangenbehartiger voor boeren en tuinders in de omgeving. Ze onderhouden nauwe contacten én gaan in overleg met de gemeente, haar inwoners, het waterschap en de provincie.

Naar LTO-Noord