Plan je een bezoek aan de Hoeksche Waard? Ontdek, proef en bleef dit eiland met Polderreizen. Polderreizen biedt (dag)fietstochten aan naar de polders van de Hoeksche Waard inclusief een bezoek aan meerdere boeren.

Plan je een bezoek aan de Hoeksche Waard? Ontdek, proef en bleef dit eiland met Polderreizen. Polderreizen biedt (dag)fietstochten aan naar de polders van de Hoeksche Waard inclusief een bezoek aan meerdere boeren. Je ziet hoe de boer zijn producten verbouwd, proeft wat hij ervan maakt en je ervaart het buitenleven in de polder. Zowel individuen als groepen zich kunnen inschrijven. In de kalender zie je wanneer Polderreizen door welk deel van de Hoeksche Waard fietst. Wil je een fietstocht op maat voor jouw (zakelijke) gezelschap? Dan kan ook! Neem contact op met ons.

In geval van maatwerk kunnen we de groepsgrootte aanpassen, het aantal en welke boeren we bezoeken in overleg selecteren en kunnen we variatie aanbrengen in de vervoersmiddelen: fiets, e-chopper, solex, tuc tuc, historische bus of kano.

We kunnen desgewenst met een lunch beginnen en/of met een diner eindigen op een mooie boerenlocatie.

Locatie