Hoeksche Chips van duurzaam geteelde aardappelen van eigen bodem en gebakken in 100% natuurlijke zonnebloemolie. Alle zakjes chips komen rechtstreeks van de Hoeksche Hoeve.

Inspiratiepunt Natuurlijk. Hoeksche Waard

Ook vind je hier 1 van de inspiratiepunten van Natuurlijk. Hoeksche Waard. Iedere woensdag is hier een inspirator aanwezig die bezoekers letterlijk en figuurlijk op weg helpt. Op de andere dagen kunnen bezoekers zich via een digitale zuil laten informeren over andere locaties in de Hoeksche Waard die een bezoek waard zijn. In het inspiratiepunt zijn bovendien folders, magazines en video’s te bekijken met informatie over (uitstapjes in) de Hoeksche Waard.

Rondleiding

De Hoeksche Hoeve heeft veel aandacht voor biodiversiteit en bodembeheer. In het Inspiratiepunt Foodlab Hoeksche Hoeve leren bezoekers meer over wat de Hoeksche Waardse klei zo bijzonder maakt en wat er voor nodig is om de bodem vruchtbaar te houden. Op aanvraag kun je een rondleiding krijgen door de productielocatie van Hoeksche Chips. Boek jouw rondleiding via de website van Hoeksche Hoeve.

Wandelen door de Beleeftuin

Op het buitenterrein is nog meer te beleven. Met steun van Rotterdam de boer op en de Nationale Postcode Loterij is een biodivers erf gerealiseerd met weelderige planten en bloemen. Landschapselementen op en rond het boerenbedrijf leveren namelijk een belangrijke bijdrage aan de biodiversiteit op het platteland. Veel te beleven is er straks ook bij de poel aan de voorzijde van het erf. Vrijwilligers van Hoeksche Waards Landschap hebben geholpen bij de aanleg. De eerste polder- en akkerbloemen bloeien. En de komende jaren zal het erf steeds afwisselender worden en rijker aan soorten.

Locatie