Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Maestro Numansdorp 2024

Contact

Flohilplein
Voorstraat 7
3281 AT Numansdorp
Plan je route

Op zaterdag 15 juni om 19.30 uur geeft Muziekvereniging Wilhelmina uit Numansdorp een bijzonder buitenconcert op het Flohilplein in het centrum van Numansdorp. Wilhelmina presenteert Maestro met bekenden van de Hoeksche Waard. De toegang is gratis. Wil je deze avond liever zitten, neem dan je eigen klapstoel mee.
Vijf deelnemers zonder dirigentervaring gaan de uitdaging aan om Maestro Numansdorp 2024 te worden. Benieuwd wie het voortouw zal nemen? Bekijk dan snel het filmpje op Facebook en kom op 15 juni langs om ze in actie te zien! https://m.facebook.com/MuziekverenigingWilhelmina
De deelnemers worden beoordeeld door een vakkundige jury, ook niet de minsten: Renee Hendrickx, bekend van de Marinierskapel, en Robin Heij, wethouder van de Hoeksche Waard.
Naast het fanfareorkest onder leiding van Jeroen Schippers, zal ook de slagwerkgroep onder leiding van Jan Schipper optreden. Het wordt een fantastische avond vol bekende muziekstukken zoals Smoke on the Water, Europapa, Radar Love, en nog veel meer! Ook het jurylid Renee Hendrickx zal nog een solowerk spelen.
Nodig je vrienden en familie uit en geniet samen van de muziek en wacht in spanning af wie door de jury wordt uitgeroepen tot Maestro Numansdorp 2024!
Zorg dat je erbij bent op 15 juni.

Prijzen

  • Gratis

Locatie