Zakelijk bezoek

Vergaderen buiten de deur kan uitstekend in de Hoeksche Waard. Dat noemen we hier geen heisessie, maar een met-je-voeten-in-de-klei-sessie. De verschillende locaties hebben goede vergaderruimtes en bieden gelegenheid om het vergaderen af te wisselen met een wandeling of een lunch.

 

Uitgelicht

M22

M22 in Mijnsheerenland biedt ruimte voor een brainstormsessie, vergadering, training of workshop voor maximaal 16 personen.

Bezoek website

De Koningshoeve

In alle rust vergaderen met boerengastvrijheid kan bij De Koningshoeve in Klaaswaal. Op de Hooizolder is ruimte voor 10 tot 100 personen.

Bezoek website

Landgoed De Peerdegaerdt

Bij Landgoed De Peerdegaerdt in Strijen kun je op verschillende plekken in alle rust vergaderen. Bijvoorbeeld in de prachtige Mien Ruys-rozentuin, in een hangstoel in de boomgaard of tussen de varkens. De brainstormsessie is af te wisselen met een rondleiding over het landgoed, langs de idyllische vijver en door de eeuwenoude perenboomgaard. 

Bezoek website

De Kriekenboogerd

Buitengoed De Kriekenboogerd in Oud-Beijerland heeft verschillende vergaderarrangementen voor groepen van maximaal 20 personen. In overleg kan er gebak, fruit, lunch, diner of buffet worden geserveerd.

Bezoek website

De Eendrachtshoeve

Partycentrum De Eendrachtshoeve in Zuid-Beijerland beschikt over een grote zaal met professionele licht- en geluidsinstallatie voor een geslaagde bedrijfsbijeenkomst. In het eigen restaurant is alle gelegenheid voor een lunch of diner. 

Bezoek website

Boutique Hotel Opus One

Boutique Hotel Opus One in Numansdorp biedt vergaderruimte aan in overleg.

Bezoek website

Bekijk alle vergaderlocaties